Burkānu laksti garšai un veselībai
16. februāris, 2021 pl. 16:06,
Nav komentāru
Sniedz burkānu spurainajiem lakstiem otro dzīvi! Tīrot kraukšķīgos dārzeņus, neizmet laksu cieto, zaļo daļu laukā, bet ieliec šķīvī, kurā ūdens, un noliec uz palodzes saulē sildīties. Ja pielūkosi, ka ūdens arvien ir svaigs un gana daudz, tie sāks pamazām dzīt lakstus.
Kamdēļ lai Tu to darītu? Te daži iemelsi:
burkānu lakstos ir hlorofils, kas attīra asinis. Savukārt hlorofils satur antioksidantus, kas aizkavē vēža šūnu veidošanos
tie ir bagāti ar šķiedrvielām. Un šķiedrvielas, kā jau esam, minējuši iepriekš, uzlabo gremošanu un palīdz uzturēt zarnu traktu tīru
lakstos ir kālijs, kalcijs, magnijs, A un K vitamīni, kas stiprina kaulus un uzlabo redzi
būsi parūpējies par vidi, jo izmantosi visa burkāna potenciālu pilnībā
galu galā burkānu laksti ir gardi - tiem piemīt maigi saldena garša, kas ļoti labi papildinās salātus, zupas, biezpienu, tie labi garšo, uzbirdināti uz brokastu maizītes, pievienoti pesto vai zaļajam smūtijam
Nu, ko, lai izdevies Tev lakstu audzēšanas eksperiments un droši padalies, kā Tev tie iet pie sirds!
Nav komentāru
Komentēt
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.