Ābolu un melleņu muslis
17. janvāris, 2021 pl. 20:02,
Nav komentāru
Rītā, kas saltas saules apmirdzēts, patiess baudījums ir vērot leduspuķu ziedēšanu, rimti izgaršot spēcinošas brokastis, lai pēcāk pa pūdercukura sniegu dotos ziemas piedzīvojumus izbaudīt! Lai piedzīvojumiem spēka būtu gana, labprāt padalāmies ar recepti - ĀBOLU UN MELLEŅU MUSLIS.
Muslis, kas sniegs enerģiju visai dienai, turklāt pietiks ne tikvien vienai brokastošanas reizei, bet ilgākam laikam. Marmelādīgi medainie ābolu cepumi kopā ar viegli skābenajām melleņu konfektēm, kraukšķošajām sēklām un sātīgajām auzu pārslām garšos lieliski ar pienu, jogurtu vai pārkaisīts pāri Tavam iemīļotajam smūtijam. Lūk, arī recepte:
Sastāvdaļas:
pilngraudu auzu pārslas 200 g
uzpūsta kvinoja 150 g
"Labas saknes" ābolu cepumi 100 g
"Labas saknes" melleņu konfektes 80 g
saulespuķu sēklas 70 g
kaltēti āboli 50 g
lobītas kaņepju sēklas 40 g
linsēklas 30 g
zelta linsēklas 30 g
sējas idras sēkliņas 30 g
sublimētas avenes 1 ēd.k.
kanēlis 1tējk.
piens, augu piens vai bezpiedevu jogurts pēc paša vēlmēm
Pagatavošana
Auzu pārslas, saulespuķu sēklas, abas linsēklas, idras sēkliņas apgrauzdē un atdzesē. Ābolu cepumus un melleņu konfektes sadrupina mazākos gabaliņos. Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Pasniedz ar jogurtu, pienu vai pārber pāri smūtijam. Musli, kas palicis pāri, ber burciņā un turpini našķoties!
Lai spēks un veselība, skaistiem ziemas priekiem nododoties!
Nav komentāru
Komentēt
Pirkumu grozs
Pirkumu grozs ir tukšs.